Met het unieke horecaconcept van SUPR-ICE serveer je frozen fruit cocktails in een handomdraai. We bieden blends van natuurlijke ingrediënten om smaakvolle cocktails te maken met onze slush-machine. In slechts een paar tellen maak je tot wel 62 cocktails van 200ml in één keer.
In 4 eenvoudige stappen te bereiden:
STAP 1 – Giet een hoeveelheid water in het compartiment van de SUPR-ICE machine
STAP 2 – Doseer een complete vulling met SUPR-ICE blend
STAP 3 – Voeg alcohol toe volgens het receptuur en laat de SUPR-ICE machine de mix bevriezen
STAP 4 – Serveer de overheerlijke cocktails
Bij ons draait alles om winstgevendheid, efficiëntie en bovenal kwaliteit. Onze compromisloze benadering van kwaliteit zorgt voor de beste smaak en consistentie bij elke cocktail.
Taste the difference
SUPR-ICE heeft twee heerlijk verfrissende frozen fruit cocktails ontwikkeld: SUPR-ICE Tropical en SUPR-ICE Frosé. We hebben gekeken naar welk fruit het meest geliefd is en ontwikkelden blends die ijskoud heerlijk zijn en perfect samengaan met een vleugje alcohol. Met de aantrekkelijke kleuren zijn onze cocktails bovendien een echte eyecatcher. Met SUPR-ICE wil je gezien worden. IJskoud én cool.
We SUPR-ICE you!
SUPR-ICE heeft de meest innovatieve oplossing voor horecazaken om de beste frozen fruit cocktails aan te bieden. Elke SUPR-ICE blend is goed voor maar liefst 62 cocktails. Daardoor maak je met ons concept aanzienlijke winsten op elke cocktail die je verkoopt.
Je kunt bij ons kiezen voor een contract van 6 of 12 maanden, passend bij de verwachte afname van jouw bedrijf. Onze slush-machine kan gehuurd worden voor de duur van het contract. Daardoor hoef je je geen zorgen te maken over onderhoud of eventuele opslag.
SUPR-ICE biedt kwaliteit, ondersteuning en 24/7 service om ervoor te zorgen dat jouw horecaonderneming het maximale uit ons concept haalt. Ons team staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en te helpen waar nodig. Geen zorgen, SUPR-ICE garandeert alleen verwachte verrassingen.