Het idee achter SUPR-ICE is heel simpel. We hebben ons de vraag gesteld hoe we een drankje kunnen ontwikkelen die echt iets anders is als je naar een horecagelegenheid gaat als dat je deze thuis zou kunnen drinken. Denk bijvoorbeeld aan het succes van bier van de tap dat frisser en verser proeft dan bier uit de fles. Daarnaast hebben we gezien dat als je ijsblokjes bij frisdranken en cocktails toevoegt, het aan de ene kant niet koud genoeg is om direct te drinken en als je langer wacht om het kouder te laten worden, het de smaak verwaterd.
Het idee om deze klantervaringen om te zetten in echt iets nieuws voor de horeca was geboren en na heel wat brainstormen en marktonderzoek, zijn wij ontzettend enthousiast over ons nieuw product SUPR-ICE.
Het is een ijskoud alternatief waar je gasten echt mee gaat verrassen. De smaak zit namelijk in het ijs zelf en is een heerlijke mix van natuurlijk fruit-concentraten en alcohol. De feedback die we krijgen als gasten het proeven: wat een heerlijke IJS cocktail, wat totaal anders of helemaal SUPER! Deze feedback is uiteindelijk ons merk geworden. Wij zijn super trots op SUPR-ICE en we hopen dat jij net zo enthousiast wordt en kijken uit naar je interesse om ook onze fruit cocktails te willen verkopen.